Film & TV

Tisdagsklubben

Karins tillvaro vänds plötsligt upp och ner när hon får reda på att hennes make Sten varit otrogen. Efter att ha varit gifta i 40 år och levt ett liv med att passa upp på sin make och dotter, börjar Karin nu omvärdera sin tillvaro. På en matlagningskurs träffar hon kocken Henrik. Bland kryddor, fräsande stekpannor och ångande dofter upptäcker hon snart att det aldrig är för sent att våga följa sina drömmar.

SE TRAILER

Maria Wern

Kriminalinspektör Maria Werns  jakt på en mördare som utfört ett ritualmord som liknar ett annat fall i som skedde i Vallentuna för nio år sedan.

Lilla Jönssonligan och stjärnkuppen

Dynamit-Harry har lovat flickvännen Doris den populära sångerskan Dani D:s autograf men Dani D's impressario har förbjudit henne att skriva några. Sickan, Vanheden och Dynamit-Harry försöker med olika planer ändå skaffa sig den.

Wallander - Afrikanen

En svart man hittas död i en godsvagn som anlänt från Sverige till Polen. Det står snart klart att mannen skjutits på en bangård i Ystad. Han hade holländsk medborgarskap och skulle åka hem från Sverige dagen efter han sköts. En svensk man erkänner snart att han dödade mannen över en dispyt om ett vapenköp och fallet verkar vara löst. Men allt är inte som det ser ut att vara.

Tjenare Kungen

Det är 1982. 19-åriga Abra bor i lilla Billingsfors och är den enda punkaren. När synthbandet Happy Gigolos sticker därifrån efter en misslyckad spelning hänger hon med till Göteborg och bestämmer sig för att starta ett punkband, Tjenare kungen, tillsammans med Millan. Drömmen är att få ge ut en singel till jul.

Sprängaren

Annika Bengtzon, som är ny chef för kriminalavdelningen på Kvällspressen, blir kallad till den nybyggda olympiska stadion, Victoriastadion, där den norra läktaren sprängts. Hon får snart reda på att den svenska OS-ambassadören, Christina Furhage, dödades i attentatet. Var det ett terroristattentat, som Annikas kollegor tror, eller var det ett mord?

Pelle Svanslös

Det tisslas och tasslas bland katterna på Åsgränd när en nykomling anländer. Kvarterets elaking Måns bestämmer sig för att skrämma iväg den svanslöse stackaren... Julkalendern är baserad på författaren Gösta Knutssons böcker om Pelle Svanslös.

Rederiet

Slaget om Östersjön är en kamp om miljarder, på liv och död. Under seriens gång för Dahlénrederiet en ständig kamp mot andra rederier om farlederna mellan Sverige och Finland. Dramaserien om familjen Dahlén, båten M/S Freja och dess besättning är den längsta tv-serien i svensk historia. Totalt sändes Rederiet i 20 säsonger mellan åren 1992-2002.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram